broeksteeg-uden-bv-impressie1
broeksteeg-uden-bv-impressie2
broeksteeg-uden-bv-impressie3
website 4

Over ons

Broeksteeg Dakbedekkingen B.V. is een echt familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar actief is in heel Nederland. Wij staan garant voor kwalitatief hoogwaardige dakbedekking, goed opgeleid personeel en een uitgebreide service. Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf met ervaren leermeesters maar ook halen wij kennis uit onze brancheorganisatie VEBIDAK.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, we gaan daarom ook niet aan de slag zonder de nodige valbeveiliging. Hiermee kunnen wij de veiligheid van onze medewerkers maar ook van u garanderen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in bitumineuze- en kunststof dakbedekkingen ten behoeve van multifunctionele daken met name gericht op woningbouw, industriebouw en utiliteitsbouw voor onder andere tuindaken, terrasdaken, parkeerdaken en retentiedaken.

We informeren en adviseren hierbij u als opdrachtgever graag met onze opgedane kennis, waardoor wij u ontzorgen voor het gehele dakbedekkingssysteem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Daarbij staat duurzaam werken steeds meer centraal binnen onze organisatie, zo scheiden wij bijvoorbeeld afval of hergebruiken we materialen wanneer dit mogelijk is.

Neem contact met ons op

broeksteeg-uden-bv-impressie1